< !--End Facebook Pixel Code-- >
 
 

Om Oss

Peter Hvidberg, og noen få venner, startet American Sports Outlet Company i Danmark i 1999. Ideen vokste frem ut av frustrasjon med eksisterende forhandlere, som krevde så mye som 1000 Euro for et sett utstyr, og tilbød svært lite kundeservice – dette måtte det gjøres noe med! Og derfor visste noen entusiastiske entreprenører at de kunne gjøre det bedre. Etter et år kjøpte Peter 100% av firmaet.

I begynnelsen lagret Peter utstyret i sin egen kjeller, og stablet skoene på balkongen i sin lille leilighet. Senere leide han et lagerrom på 16 m3, hvor skulderputer og hjelmer var lagret fra gulv til tak. Nå, 15 år senere, har American Sports Outlet en lagerbygning på 700 m2, og en lys og innbydende forretning på 250 m2 hvor de kan presentere sitt vareutvalg til kundene.

Veksten av firmaet gjenspeiler veksten av Amerikansk fotball i Danmark. Fra 400 registrerte fotball-spillere i 2000, kan Dansk-Amerikansk Fotballforbund nå skryte av nesten 5000 medlemmer. Og American Sports Outlet er stolt av å kunne si at de har spilt en rolle i denne økningen ved å kunne tilby kvalitetsutstyr, og service, til meget rimelige priser.

Personen bak virksomheten

Peter 'Burger' Hvidberg er først og fremst en fotball-tilhenger. Han har hatt en stigende og flott fotball-karriere med bl.a. Herlev Rebels og det danske landslaget. Faktisk var han med på å starte Rebels ballklubb i 1989. På den tiden fant den 17 år gamle pioneeren en sport som ville endre hans liv.

  • Sporten reddet meg fra et røfft og farlig miljø som jeg var involvert i på den tiden, husker Peter.
  • I stedet for å herje i gatene, hadde jeg nå et vennskap, et samlet team, noe å kjempe for. Fotballen hjalp meg enormt.

Siden den gang har Peter Hvidberg forpliktet seg 100% til sporten. På banen var han en tøff linjemann, fryktet av motstanderne. Men han var også en lojal, støttende lagkamerat som aldri uteble fra en øvelse, og hvor lojalitet og forpliktelse nå er rettet mot American Sports Outlet sine kunder.

Å være eier og arbeide med American Sports Outlet er virkelig et arbeide av kjærlighet for Peter, og han er veldig mye involvert i det daglige arbeide i firmaet. Hvis du ringer Outlet, er sjansen stor for at det er Peter eller hans kone Lisa, som også er en viktig del av firmaet, som vil svare telefonen og omgående håndtere din forespørsel eller dine spørsmål. Dette garanterer en ærlig og kvalifisert behandling fra en fotballspiller med 20 års erfaring. Hans personlige engasjement er ikke en økonomisk nædvendighet slik det en gang var, men snarere et bevis på Peters kjærlighet for forballmiljøet.

Firmaets verdier

God service, og direkte ærlig kommunikasjon er de to hovedverdiene for American Sports Outlet. Det er firmaets ambisjoner å ha et fortrolig og vennskapelig kundeforhold.

Dette gjenspeiles også i firmaets priser, som å sikre realistiske forventinger mellom kjøper og selger og i eventuelle klager og/eller retur av varer.

Videre mener American Sports Outlet at næringsliv og utvikling av sporten går hand i hand. Derfor har firmaet investert og støttet opprettelsen av et web-basert forballmiljø, som har dager med aktivieter for nybegynnere for å tiltrekke seg nye spillere og prosentvise fordeler for klubbene.

Det er vårt mål å få Amerikansk fotball til å vokse i Europa.

Peter om football

Beste minne som spiller?

Spille på landslaget. Å føle samhold og kameratskap med de beste spillerne i landet, det var veldig spesielt.

Beste minne som fotball-tilhenger?

Å se min første kamp på universitetet, Kansas State v. Missou Tigers, tror jeg. Jeg var ved 50-yard-linjen og atmosfæren var vanvittig. Det slo alle NFL-kampene jeg hadde sett tidligere.

Favorittlag?

Jeg er en Redskins-tilhenger. Et naturlig valg for en offensiv linjemann, som forgudet de legendariske Hogs.

Favorittspiller?

Lawrence Taylor var helt sprø, den måten han alene endret spillemåten. Han må være der oppe! Men etter å ha møtt Armani Toomer personlig, ble jeg også en stor tilhenger av han. Han er en utrolig vennlig og jordnær person.